The 2-Minute Rule for kırklareli prefabrik ev modelleri

Wiki Article

Bilinenin aksine prefabrik evler m2 üzerinden fiyatlandırılmamaktadır. Proje bazında fiyatlar değişebilir. Örneğin prefabrik evin balkonunun genişletilmesi, evin salonunun genişletilmesiyle aynı oranda fiyatı arttırmamaktadır.

Bunun yanı sıra ruhsat başvurusu ve evin kurulumunun gerçekleşeceği alana uygulanacak standart işlemlerde de destek hizmeti sunulabiliyor. Böylelikle sizin için en önemli nokta hayal ettiğiniz kadar güzel bir ev modelini tercih etmek oluyor.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çOkay daha iyi yapılardır çünkü evin her duvarında 16 dns strafor ya da forty dns taş yünü, çatıda ise ten santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses konusunda ise betonarme yapılarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

Prefabrik villa alırken firmanın yetkinliği çAlright önemlidir. Hazır villa üretiminde uzmanlaşmış kurumsal firmalardan satın alma yaparak sonrasındaki olası sorunları tamamen engelleyebilirsiniz.

Diğer yandan, betonarme ev yapımında karşılaşılan usta bulma zorluğu, maliyetlerdeki beklenmedik artışlar ve inşaat sürelerinin uzaması gibi sorunlar, insanları prefabrik evlere yönlendirmektedir.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Yalıtım İşleri: Bina ile zemin betonu arasındaki su yalıtımı gibi her türlü yalıtım işlemi, ekstra koruma ve izolasyon sağlamak için müşteri tarafından yapılmalıdır.

Montaj Hizmetleri: Profesyonel montaj hizmetleri almak, fiyatları artworkırabilir ancak uzun vadede avantaj sağlayabilir.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile edirne prefabrik ev birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Small houselar tekerlekli römorklu ruhsatlı ve plakalı olduğunda imar izni olmadan arsada ikamet edip elektrik ihtiyacını güneş paneli ile su ihtiyacını depo ile çözebilen yapılardır. Bunlarında fiyatları 139.900 tl den başlamaktadır.

Aynı şekilde kullanılan malzemenin kalitesi de direkt olarak fiyat aralığını etkileyebilir. Daha kaliteli iç ekipmanların kullanılması, dış materyallerde çAlright daha kaliteli izolasyon ve yapı malzemelerinin kullanılması fiyatları yukarıya doğru taşımaya yetecektir.

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Edirne dubleks ve iki katlı prefabrik evler, genellikle daha geniş bir yaşam alanı sunması ve ailelerin ihtiyaçlarına cevap prefabrik ev vermesi açısından tercih edilmektedir.

Prefabrik evlerin montajı ve demontajı oldukça kolaydır. İstendiğinde başka prefabrik bir yere taşınabilir ve tekrar prefabrik kurulabilirler, kırklareli prefabrik ev modelleri bu da onları oldukça pratik hale getirir. Ayrıca, prefabrik evler depreme dayanıklı yapıları ile güvenli bir yaşam alanı sunar.

Report this wiki page